Het gehele jaar

Hotel de Foreesten heeft verschillende arrangementen welke het gehele jaar door geldig zijn. 

Heeft u vragen over onze arrangementen neem dan contact op met afdeling reserveringen 0577-411323.

Actief op de Veluwe

Bij de Foreesten kunt u er heerlijk op uit, genietend van alles wat de Veluwe te bieden heeft. Wij bieden een volledig verzorgd arrangement van € 189,75 per persoon per verblijf, inclusief ontbijt, lunchpakket, diner en overnachtingen en de kinderen gaan gratis* mee. U krijgt bij aanvang een kaart met prachtige wandelroutes en op zaterdag hebben wij fietsen voor u klaarstaan, waarmee u een prachtige fietstocht in de omgeving kunt maken. Voor zondag een GPS tocht, waarmee u de Veluwe buiten de paden kunt ontdekken.

Meer informatie

Verwen Arrangement

Wilt u er samen met uw partner of vriend(in) heerlijk tussenuit naar de Veluwe? Dan kunt u zich laten verwennen bij wellnessresort de Veluwse Bron te Emst. U komt heerlijk tot rust in de bosrijke omgeving en wordt verwelkomt met een glas champagne.

Meer informatie

Ontdek de Veluwe per fiets

Hotel Restaurant de Foreesten ligt midden op de Veluwe. U kunt van maandag tot vrijdag op basis van halfpension verblijven. Heerlijk fietsen in de omgeving, elke dag een andere fietsfoute.

Op maandag kunt u vanaf 14:00 uur inchecken met een welkomst kopje koffie of thee. Er staan huurfietsen voor u klaar samen met een fiets knooppuntenkaart.

Meer informatie

Een week lang heerlijk fietsen op de veluwe

U verblijft zeven dagen waarbij u de dag van aankomst voor het diner arriveert en na zeven dagen na het ontbijtbuffet weer vertrek. De dag van aankomst mag door u zelf worden bepaald. Het arrangement is gebaseerd op halfpension, waarbij u ’s ochtends gebruik kan maken van ons uitgebreide ontbijtbuffet en ’s avonds kan kiezen uit onze keuzemenu. Periode van 1 mei tot 30 september

Meer informatie

Oranje Arrangement

U kunt genieten van de mooie omgeving van Vierhouten. Met als hoogte punt een bezoek brengen aan Paleis het Loo. Paleis het Loo heeft verschillende tentoonstellingen het hele jaar door. Tevens kunt u een bezoek brengen aan de koninklijke tuinen van het paleis.

Meer informatie