Feesten & partijen

Hotel Restaurant De Foreesten is de ideale locatie voor feesten en partijen. Onze accommodatie biedt ruimtes in verschillende grootte die voor uw feest of diner volledig naar uw wensen ingericht kunnen worden. Tevens bieden wij de mogelijkheid om te borrelen in 't Bruun Café of bij de houtkachel na te genieten van een heerlijke dag in de bossen.

Wij hebben verschillende keuzemenu's voor u samengesteld. Mocht u speciale voorkeuren of wensen hebben, dan kunt u deze met onze chef-kok bespreken. De verschillende keuzemenu's bestaan uit 3 of 4 gangen. Geeft u de voorkeur aan een diner met meer gangen? Neem dan contact met ons op. 

Als alternatief voor het keuzemenu bieden wij u drie verschillende buffetten. Mocht u desondanks nog speciale wensen hebben, dan kunt u deze met ons bespreken. Buffetten bieden wij aan voor groepen vanaf 25 personen.

Buffetten

  • Vierhouter buffet á € 29,00 per persoon

    Koud buffet

    • Huzarensalade
    • Zalmsalade
    • Diverse gerookte vissoorten zoals zalm, forel en makreel
    • Diverse vleessoorten zoals rosbief, fricandeau en Ardennerham
    • Stokbrood met kruidenboter en tapende
    • Diverse koude sausjes

     

    Warm buffet

    • Kipfilet met mexicaanse saus
    • Varkenshaas saté met pindasaus
    • Gepocheerde zalmfilet met dillesaus
    • Gebakken tilapiafilet in hollandaisesaus
    • Diverse warme garnituren

     

    Dessert

    • IJs bombe
    • Bavarois assortiment
    • Vers fruit van het seizoen

    Alleen het koud en warm buffet zonder het dessert buffet á € 24,50 per persoon.

  • Veluws buffet á € 36,50 per persoon

    Koud buffet

    • Huzarensalade
    • Zalmsalade
    • Diverse gerookte vissoorten zoals zalm, forel en makreel
    • Diverse vleessoorten zoals rosbief, fricandeau en Ardennerham
    • Stokbrood met kruidenboter en tapende
    • Diverse koude sausjes

     

    Warm buffet

    • Kipfilet met mexicaanse saus
    • Varkenshaas saté met pindasaus
    • Gepocheerde zalmfilet met dillesaus
    • Gebakken tilapiafilet in hollandaisesaus
    • Diverse warme garnituren

     

    Dessert

    • IJs bombe
    • Bavarois assortiment
    • Vers fruit van het seizoen

    Alleen het koud en warm buffet zonder het dessert buffet á € 24,50 per persoon.

  • Foreesten buffet á € 45,00 per persoon

    Koud buffet

    • Huzarensalade
    • Zalmsalade
    • Russische ei salade
    • Diverse gerookte vissoorten zoals zalm, forel, makreel en gerookte paling
    • Diverse vleessoorten zoals rosbief, fricandeau en boerenham
    • Ardennerham met meloen
    • Champignonpaté & kruidenpaté
    • Stokbrood met kruidenboter en tapende
    • Diverse koude sausjes

    Warm buffet

    • Gerookte beenham met mosterdsaus
    • Kippendijen met mexicaanse saus
    • Varkenshaas met champignonroomsaus
    • Gebakken mosselen in kruidenroomsaus
    • Gepocheerde zalm in dillesaus
    • Tongschar gevuld met zalmmousse en wittewijn saus
    • Diverse warme garnituren

    Dessert buffet

    • Soesjes gevuld met vanille ijs
    • Omelet Siberienne
    • Aardbeien en Chocolade mousse
    • Huisgemaakte bavarois taarten
    • Vers fruitsalade

    Alleen het koud en warm buffet zonder het dessert buffet á € 40,50 per persoon.

Keuzemenu

  • 3-gangen keuze menu á € 22,50 per persoon

    Voorgerechten

    • Romige omatensoep
    • Heldere runderbouillon met tuinkruiden
    • Meloencocktail met rode port

    Hoofdgerechten

    • Varkenshaas met champignonroomsaus
    • Ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus
    • Tilapiafilet met kruidensaus
    • Alle hoofdgerechten worden gereserveerd met diverse garnituren

    Desserts

    • Chocolade mousse met slagroom
    • Cocktail van vers fruit
    • Palet van sorbet ijs
  • 3-gangen keuze menu á € 25,95 per persoon

    Voorgerechten

    • Salade van gerookte forel met dille crème
    • Gefrituurde champignons met knoflooksaus
    • Romige mosterdsoep met gebakken spekjes
    • Vegetarisch verrassingsgerecht

    Hoofdgerechten

    • Kipfilet gevuld met kruidenkaas omwikkeld met Ardennenham
    • Varkenshaas medaillons gebakken met champignons en ui
    • A la papillote ‘gestoofde heilbotfilet met groenten en kruidenboter’ uit de oven
    • Vegetarisch verrassingsgerecht
    • Dit alles gereserveerd met diverse garnituren

    Desserts

    • Chocolade bavarois met vanillesaus en slagroom
    • Cocktail van vers fruit
    • Brusselse wafel met vanille ijs en karamelsaus
       
  • 3-gangen keuze menu á € 29,95 per persoon

    Voorgerechten

    • Salade met scampi’s vergezeld van een knoflookdressing
    • Gebakken bospaddenstoelen afgeblust met kalfsfond
    • Franse uiensoep met kaascrounton
    • Vegetarisch verrassingsgerecht

    Hoofdgerechten

    • Gegrilde entrecote met kruidenboter
    • Kalfsoester met een pepersaus
    • Wilde zalm van de lavagrill met dragonsaus
    • Vegetarisch  verrassingsgerecht
    • Alle hoofdgerechten worden gereserveerd met diverse garnituren

    Desserts

    • Flensje met warme kersen en roomijs
    • Huisgemaakte 'Crème Brûlée'
    • Mini dessert proeverij van de chef-kok
       
  • 4-gangen keuze menu á € 31,95 per persoon

    Voorgerechten

    • Salade van krulandijvie en rucola met gerookte kip en rode pesto
    • Salade carpaccio van ossenhaas met parmezaanse kaas
    • Salade met gerookte zalm

    Tussengerechten

    • Romige tomatensoep
    • Romige champignonsoep
    • Heldere runderbouillon met tuinkruiden

    Hoofdgerechten

    • Varkensmedaillons met champignonroomsaus
    • Gegrilde entrecote met stroganoffsaus
    • Royale visschotel met dillesaus
    • Alle hoofdgerechten worden gereserveerd met diverse garnituren

    Desserts

    • Flensje met gele room en slagroom
    • Chocolade ijs met vanillesaus en slagroom
    • Sorbet met vers fruit
       
  • 4-gangen keuze menu á € 35,95 per persoon

    Voorgerechten

    • Ardennerham met meloen en witte port
    • Hollandse Garnalencocktail met whiskeysaus
    • Salade met gerookte forel en dille créme
    • Vegetarisch verrassingsgerecht

    Tussengerechten

    • Grootmoeders groentesoep met knoflookbrood
    • Romige mosterdsoep met gebakken spekjes
    • Franse Uiensoep met kaascrouton

    Hoofdgerechten

    • Kalfsoesters met pepersaus
    • Mixed Grill met knoflooksaus en whiskeysaus
    • A la papillote ‘gestoofde zalmfilet met groenten en kruidenboter’ uit de oven
    • Vegetarisch verrassingsgerecht
    • Alle hoofdgerechten worden gereserveerd met diverse garnituren

    Desserts

    • Twee soorten bavarois met slagroom
    • Palet van sorbet ijs
    • Vanille ijs met advocaat en slagroom
       
  • 4-gangen keuze menu á € 39,95 per persoon

    Voorgerechten

    • Gefrituurde champignons met knoflookdip saus
    • Salade carpaccio van ossenhaas met parmezaanse kaas
    • Salade met zalmtartaar en limoendressing
    • Vegetarisch verrassingsgerecht

    Tussengerechten

    • Romige tomatensoep met crème fraîche
    • Zwolse mosterdsoep met spekjes
    • Helder kippenbouillon met gerookte kipreepjes en kruiden

    Hoofdgerechten

    • Lamskoteletjes met honig-thijmsaus
    • Gewokte ossenhaaspuntjes met groenten en zwartebonen saus
    • Wilde zalm van de lavagrill met dragonsaus
    • Vegetarisch verrassingsgerecht
    • Alle hoofdgerechten worden gereserveerd met diverse garnituren

    Desserts

    • Brusselse wafel met vanille ijs en karamelsaus
    • Huisgemaakte 'Crème Brûlée'
    • Mini proeverij van de chef-kok